DENİZHAN GÜZELIC Çeşme Marina’da hizmete giren Suare Marin, açılış gününde ilgi odağı oldu.İşletmeciliğini Barbaros Taşer, Can, Erbaş, Efe Girişken ve Burak Yılmaz’ın yaptığı Suare Marin, kurutulmuş et ve balık ağırlıklı menüsüyle hizmet vermeye devam edecek.Açılış töreninde gazetecilere açıklama yapan Barbaros Taşer, İzmir’de üç yıllık bir firma olduklarını vurgulayarak,” Biz İzmir merkezli bir firmayız ve iki ayrı işletmemiz var. Suare Balık ve Portakal Kafe’den sonra şimdi de Çeşme’de Suare Marin’i açıyoruz. Çeşme’yi seçmemizdeki nedenlerden birisi de müşterilerimizin bize yaptığı baskı oldu. Çeşme Suare Marin’de 220 kişiye kadar hizmet verebiliyoruz. Ayrıca teras katında müşterilerimiz opsiyonel yemek seçme hakkına da sahip olacaklar. Ayrıca iyi ayrı işletmeyi hizmete sokacağız. Wineway şarap üzerine hizmet vermeye devam edecek. Wine Art ise büyük bir ihtimalle Rum Meyhanesi tarzında olacak. Burada Sakız Adası’ndan müzik grubu getirmeyi düşünüyoruz. Bizi tercih eden müşterilerimiz balık, kurulmuş et, sabah kahvaltısı, pizza, salata gibi birçok alternatif bulacaklar. Akşam yemeğinde ise et ve balık ağırlıklı hizmet vereceğiz. Tuzda balık ve sebzeli levreğimiz en önemli yemeklerimiz arasında yer alıyor. Umarız Çeşme’de güzel bir hava yakalarız” diye konuştu.Açılış töreni müzik dinletisi ve kokteyl ile sonra erdi.
BELEDİYELER
10 Haziran 2012 - 14:47
SUARE MARİN ÇEŞME MARİNA'DA
C Çeşme Marina’da hizmete giren Suare Marin, açılış gününde ilgi odağı oldu.İşletmeciliğini Barbaros Taşer, Can, Erbaş, Efe Girişken ve Burak Yılmaz’ın yaptığı Suare Marin, kurutulmuş et ve balık ağırlıklı menüsüyle hizmet ve
BELEDİYELER
10 Haziran 2012 - 14:47