Namı Değer Etin Jönü Bonny Food’a Gelİyor
Adını verdiği ‘Gürkan Şef Steackhouse’ ile dünya markası haline gelen Gürkan Topçu (Gürkan Şef) Bonny Food sohbetlerinin dördüncü konuğu olacak.
Yayınlanma :
07.11.2019 11:08
Güncelleme :
07.11.2019 11:08
Mutfağın bir sanat dalı olduğu Gürkan Şef tam bir başarı hikayesi. Gastronomi alanında ve girişimcilikte basamakları hızla tırmanan Gürkan Şef, kurduğu restoran zincirlerini, uluslararası bir marka oluşunu ve deneyimlerini Bonny Food’ta konuklarla paylaşacak. Konuklar, Namı Değer Etin Jönü Gürkan Şef’in yüksek aurası ile keyifli, enerjik, samimi, medyatik ve butik bir sohbet ortamında buluşacak.
Yemek yapma tutkusunu paylasmak isteyince büyük beğeni toplayan Gürkan Şef,
ilk şubesini 2014 yılında İstanbul Nişantası'nda kurdu. Tüm şubelerde yüksek lezzet çizgisini koruyan Gürkan Şef, Steakhouse kültürünün standartlarını oluştururken başarısıyla konuklarına eşsiz deneyimler yaşatıyor.
Orijinal lüks et lokantası konseptinin lider markası olan Gürkan Şef Steakhouse Grubu, Dubai, Mekke ve Riyad şubeleri ile büyümeye devam ederken Gürkan Şef, “Menümüz, gizli tariflerimizle en iyi malzemeleri kullanarak ve üretime taviz vermeyen bir tavır benimseyen imzamıza dayanıyor” diyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: